Svekket HIF tapte på Hamar

Vi reiste med en tynn tropp og manglet fem viktige spillere.

Vi starter på tre backer og to løperrekker.
Kampen styrer vi mye de første 30 minuttene og spiller bra. Men så går vi på en liten smell med 12 effektive minutter i undertall og to ganger 5 mot 3! 1×10 minutter som gjør at vi går på åtte mann, samtidig som Mats blir skada, ergo to backer som står i 10 minutter mens vi ruller på fire fremme. På et tidspunkt er vi flere på utvisningsbenken enn vår egen benk, det så faktisk litt morsomt ut.
Etter utvisnings-orgien ligger vi under 1-5, og da ble det dessverre tøft. Undertegnede bommer på 12 100% sjanser pluss gir at jeg gir bort to kjempeindianere i powerplay dermed er matchen avgjort.

Det er vel det og si om matchen. Dette er ikke sånn hiffen skal se ut, og selv om ambisjonsnivået i år er kun at vi skal ha det gøy, så går vi på banen for å vinne alle matcher og det var jeg sikker på at vi kom til og gjøre fredag også.
Etter tre matcher er den eneste tabellen vi leder krystallklart utvisningstatistikken. Alikevel vil jeg skryte veldig av fire spillere: Filip er utrolig profesjonell i måten han gjennomfører kampen, og viser frem ferdigheter kun Anders ellers har i laget. Fredrik og Magnus løper og løper hele veien og gjør at vi kan gå på så få folk. Og Pål-Andre kommer inn i tredje og gjør noen veldig fine redninger.
Nå er det bare og få alle klare til neste match og ha det gøy på trening denne uken, så kjører vi over Brumunddal til helgen.

Hiffen – som å se HamKam.

Ref: King Kev

Ajers referat fra kampen kan du lese her.