Svømming for kvinner

En time hver søndag har vi svømmehallen på Haukåsen skole, reservert for damer fra 18 år og oppover. Her kan man prøve seg i vannet, bli kjent med vannet – og lære å svømme, litt etter litt. Noen av timene blir det kvinnelig svømmeinstruktør som kan lære bort de viktigste knepene på vei mot svømmeferdighet.

Gymsal Haukåsen 600p.jpgNy tid: Søndager kl. 18.00 til 19.00. Vi har bassenget denne timen, men det er anledning til å komme et kvarter tidligere for å skifte, og etter badetimen har vi dusj og garderoben til disposisjon.

Tilbudet er åpent i skoleåret, men stengt i skoleferiene. Siste søndag dette skoleåret: 29. mai 2016.

Bildene til høyre viser inngangspartiet til gymsal og svømmebasseng på Haukåsen skole (øverst) og svømmehallen sett nedenfra.

Svømmehallen Haukåsen 600p.jpg 

Alle som skal i bassenget, må ha egnet badetøy og selv ha med håndkle og såpe. Det er ikke tillatt å bruke badetøy i bomull. Man må ha skikkelig badedrakt som tåler klorvann og med fiber som ikke forurenser vannet.

Det blir bare kvinner til stede på disse badetimene. Nedre aldersgrense er 18 år. Hvis man har barn som vil bade og svømme, kan disse bli med på barnetrimmen på mandager på Haukåsen skole.

Om noen likevel tar med barn til bassenget, skjer dette helt og holdent på eget ansvar. Klubben har ikke svømmeinstruktør eller livredder på disse timene i bassenget.

Tilbudet er gratis, takket være økonomisk støtte fra Bydel Alna.

 

Kontaktperson for informasjon og påmelding:

Uzma Khan, e-post uzmakhan19@hotmail.com og mobil 993 44 593.