Tafatt Haugerud tapte hjemmepremieren

Lørdag var det duket for sesongens første hjemmekamp i Haugerudhallen. Motstander var Groruddals-rival Sveiva, laget som overaskende tapte 4-8 hjemme for Bækkelaget sist.

Haugerud – Sveiva 4-8 (1-2, 1-4, 2 -2)
Haugerudhallen
Tilskuere: 124
Mål Haugerud: Thomas Ihle 3, Magnus Sivertsen.
Mål Sveiva: Kristoffer Bakke 2, Emil Krzykawski 2,
Kjetil Hammerstad 2, Andreas Sletten, Patrick Martinsen.
Utv.: Haugerud 4×2 min., Sveiva 3×2 min.
Skudd: 23-26
Dommere: Allen/Bellis

friball.jpg

Kampen starter på verst tenkelige måte for oss. Sveiva tar ledelsen allerede etter 1.26 , og det virker ikke som gutta er logget på i det hele tatt. Vi for prøvd oss i overtall uten at det gir utligning. Istedet etter syv minutter dobler Sveiva ledelsen. Igjen er det altfor enkelt, og sløvt forsvarsspill og dårlig kommunikasjon, og Sveivas unggutter får herjet vilt med de bakre rekkene til Haugerud! De siste 10 minuttene i perioden hever Haugerud seg og spiller slik vi vil se, og det resulterer i 1-2 redusering fra Thomas Ihle.

ihle.jpg

Thomas Ihle feirer et av sine tre mål

Over i 2. periode og vi håpet at guttene skulle komme ut i samme stil som de avsluttet perioden på. Dessverre får vi en rett i fleisen etter to minutter og vi slipper inn et frislagsmål. Altfor enkelt og Sveiva er oppe i 1-3. 1-4 kommer like etter og nå er vi ordentlig ute å kjøre. Vi gjør feil som i beste fall hører hjemme i lilleputtkategorien og Sveiva kommer seg enkelt igjennom. Det tennes nytt håp når Thomas Ihle scorer sitt andre mål for dagen og reduserer til 2-4. Nå kommer det sjanser på løpende bånn men dessverre klarer vi ikke å redusere ytterligere. Isteden for Sveiva kontret inn to nye mål og gjør at vi tar pause på 2-6 og kampen virker kjørt.

heat.jpg

Temperatur: Ihle lukker øya og håper på det beste

Over i den siste perioden og Sveiva scorer raskt og det står 2-7, Ihle reduserer til 3-7 like etter, mens Sveiva har full kontroll og setter inn 3-8 når det er 10 minutter igjen, Magnus Sivertsen setter inn 4-8 og fastsetter slutt resultatet.

Totalt sett en fullt fortjent Sveiva seier. Vi kan med sikkerhet fastslå at med det spillet Haugerud viste idag, så kommer det ikke til å bli mange poeng i år. Det virker som en del av spillerene ikke er klare til kamp, og det er skuffende å se hvor enkle baklengsmål som blir sluppet inn. Det gjøres enkle feil og vi lærte i fjor at vi blir straffet knallhardt for det. Et mye mer sultent Sveiva lag kjørte over oss, og så ut til å ville mer, og det er ekstremt skuffende. Nå får guttene ta samling i bånn, og vi forventer at det er et helt annet Haugerud lag som kommer utpå banen førstkommende lørdag mot Bækkelaget. Bækkelaget står med to poeng etter to kamper. Et nyopprykket lag med mye gode spillere og hadde Greåker i kne i går, men tapte til slutt 8-11! Det blir en tøff test, men vi forventer at vi ser ett mye bedre Haugerud lag enn det vi gjorde i dag, for det var rett og slett begredelig.

Noen spillere kan gå med hodet hevet etter kampen, og det er Thomas Ihle som scorer tre mål og gjennomfører en god kamp. Magnus Sivertsen og Kristian Stenrød er også på et akseptabelt nivå og for godkjent!

*** Thomas Ihle
** Magnus Sivertsen
* Kristian Stenrød
 

highfive.jpg

Thomas “Dahl” Ihle feirer nok en gang
 

sveen.jpg

Patrick Sveen var mest fornøyd med barten idag


folgis.jpg

Folgerø Senior flørtet som vanlig hemningsløst med publikum
 

hovi.jpg

Banens beste.