Topp innsats gav full pott og tabelltopp!

Fredagstaco’n ødelagt og håndball-semi spolert – vi var klare for tur ut på landet i Ski Alliansehall. Gjennom kulde og vind finner vi varmen i hallen – hvor hektisk kronerulling for brus var hot på agendaen. Joda, helt klart en fredags kveld.

Etter en hektisk og kort oppvarming var vi klare (?) for kamp. Faktisk, begge lag VAR klare for kamp og ga full bøtte fra start. Det går bare litt over seks minutter før kampens råtass scorer ett flott mål for hjemmelaget, men vi svarer kort tid etter gjennom Sara. Begge lag gjentar prosessen en gang til før første pause – like langt.

Etter pausen har vi valgt (etter avtale :0) å tette bedre bakover og fortsette det positive fremover. Wow – responsen er enorm og jentene er bevegelige og ledige for pass omtrent i 20 minutter. Vi setter tre scoringer, den ene flottere enn den andre, og det er smil fra alle i Haugerud-leiren. Men ikke tro at hjemmelaget var svake eller ikke hadde innsats. De får sin belønning, om enn etter noe slapt spill fra vår side. Like fullt leder vi med to mål når vi går til siste pause. Men vi har ledet mye mot Ski før.

Det blir som fryktet jevnt og tett hele veien ute, men vi får en mulighet for power-play da en vel overmoden to minutter blir gitt til hjemmelagets nummer 11. Vi stresser litt i starten, men litt justeringer og vips så sender Trude avgårde et skudd som keeper redder rett til en klar Birgit som setter den sikkert. Vi ser resten av perioden ut relativt kontrollert og tar med oss tre poeng hjem i sekken. Og for nå, toppen av tabellen igjen.

Vi trenere snakker etter kampen og kommer til en snarlig konklusjon om at dette er ett prakteksempel på en lagseier. Mektige fornøyde dro vi alle hjem.

Takk til Ski, dommere og publikum for kampen!

– coaches