Tunet fikk uventet tøff motstand!

I bortekamp i regionscupen mot eliteseriens mestscorende lag, Tunet, er det vel ikke mange som satset odds-pengene sine på det besøkende 2.divisjonslaget fra beste østkant denne torsdagskvelden.

Med noen frafall i en allerede tynn tropp, mister vi litt kontringsstyrke, og må fordele belasningen på litt færre spillere en ønsket. Men vi fokuserer på de vi har med, og hvilken suveren test det er for for vårt kollektive (og individuelle) forsvarsspill. I tillegg muligheten dette gir for jentene til å få kjenne på nivået på den beste motstanden her hjemme på berget.

Damene tar tak fra start og leverer rett og slett helt kanonbra innebandy. Vi har selvsagt lite ball, og må fokusere på å holde Tunet unna mål, men det gjør vi også med bravur. 1-0 kommer etter 3 minutter, men vi nærmer oss faktisk halvtimen før Tunet kan øke ledelsen til 2-0. Enestående!

Etterhvert tas det mer sjanser fremover, noe som gir et og annet tilløp til sjanser, men som også øker risikoen bakover. Sammen med litt seigere bein, et hjemmelag som gasser på, og slite hoder som gjør litt flere feilvalg, gir dette Tunet et helt annet rom i eget angrepsspill. Mot slik motstand sliter vi da naturlig nok med å holde dem unna sjanser og mål, og det blir endel linjer i protokollen fordel hjemmelaget.

Etterhvert i tredje periode tar vi også litt roligere og bedre valg med ball i våre angrep, og kommer da også til en håndfull sjanser (ikke bare halvsjanser), og vi får også betalt når Trude drar inn et dragskudd og sikrer at også vi kommer i protokollen.
Når det hyles i sirenen for 60 minutter står det 16-1 på tavla, og et resultat som vel var omtrent som ventet.

Vi blir faktisk så ivrige på sidelinja underveis, at vi må sende hjem en trener med skade!
Spøk til alvor, sett utenfra er det kanskje merkelig (?) å være fornøyd med et slikt resultat, men spesielt den første halvdelen av kampen er vi særdeles fornøyd med. Dette viser potensialet til laget vårt, og som vi skal ta med videre i videre seriekamper.
Vi kunne fremhevet noen enkeltspillere, men hele laget fortjener kudosen etter hva som ble vist.

Nå hviler vi ut frem til søndag, når vi på ny skal ut i kamp, denne gangen mot Asker. Da skal vi ta med oss defensiven fra denne kampen, og bygge på med trykk fremover. Håper vi sees i Heggedalshallen

Stor takk til alle spillerne og fansen som som støttet oss fra tribunen, og takk til dommere og motstandere for en veldig god økt!

– coaches