UBM2010 – årets badmintonopplevelse

Haugerud stilte med 6 deltakere i året UBM i Moss, 9-11 april. Foran fra venstre, Amanda, Elisa, Alexander, Finn, Even og Vetle. Vi oppnådde flere sluttspillplasser, men greidde ingen medaljer.

UBM er årets badmintonhappening for spillere i U15 og U17 klassen. Alle fra Haugerud spiller i U15 og Alexander, Even og Vetle var med for første gang. Mossehallen var fint pyntet, og det ble spilt samtidig på 15 baner. Litt av en heksegryte i forhold til en vanlig turnering. Alle deltok også på UBM banketten lørdag kveld på Tivoli Amfi i Moss sentrum.

Elisa kom lengst av våre spillere med to sluttspillplasser. Det ble 5 plass i mixdouble sammen med Lars Rikheim Huus fra Frogner etter tap mot paret som vant klassen. I single ble det tap i 8 delsfinalen mot Hege Ulstein fra Bergen etter et jevnt oppgjør 21-17, 21-18. Hege fikk bronse i mesterskapet.

Finn fikk også en 5 plass i mix sammen med Marthe Skau fra Moss. De møtte sølvmedaljevinnerne fra Moss som ble for sterke.

Amanda, Even, Vetle og Alexander fikk spille en god del kamper i kvalifisering og gruppespill. Det ble noen tap og noen seire, men ikke tilstrekkelig til å gå videre til sluttspillet.

Her er Elisa og Amanda i double hvor de med en seier og et tap ikke gikk videre fra gruppespillet.