Klubbens årsmøte blir gjennomført 26. mars – som internettmøte

Hovedstyret har vedtatt å gjennomføre årsmøtet i klubben som internettmøte, samme tid som annonsert før: Torsdag 26. mars kl. 19.00. Vi har viktige framtidssaker på dagorden, og vi inviterer klubbens medlemmer til å koble seg på, enten via PC eller mobiltelefon. Du finner forklaring nedenfor.

Møtet vil følge samme sakliste som tidligere utsendt, men hver sak vil naturlig nok bli litt forkortet. Bare korte saksinnlendinger; møtet vil bygge på at deltakerne kjenner sakene på forhånd. Det blir naturligvis anledning til å kommentere alle saker, men med forbehold om at det ikke er like enkelt å ha en omfattende diskusjon på digitale møter som når man sitter rundt bordet. Vi ber om forståelse for dette.

Slik kobler du deg opp på møtet (begynn noen minutter før kl 19 om du er usikker på det tekniske):

Fra PC: Klikk på lenken her for å delta fra PC (bruk gjerne headset): https://meet.intility.no/empack.no/thomas/GFFD1F5Z

Har du problemer med å bli med? Prøv Skype Web App <https://meet.intility.no/empack.no/thomas/GFFD1F5Z?sl=1>

For å delta fra mobil: Ring 21 50 71 30 og tast koden 55559033#  når du blir bedt om det.

Du kan forberede deg ved å se gjennom sakliste og årsmøtepapirer på forhånd.

Klikk her for å komme til sida der du kan laste ned årsmøtepapirene.

Vi gjør oppmerksom på at alle dokumentene er laget ut fra en normalsituasjon. Det vil helt sikkert bli behov for justeringer i klubbens drift og planer på grunn av virusepidemien, men hva dette vil innebære, har vi ikke oversikt over nå.