Velkommen til volleyball på Haugerud

Nå er det mulighet for mosjonsspill med volleyball på Haugerud, i regi av Haugerud Idrettsforening. Tilbudet startet opp tidlig i 2015 og fortsetter i 2016. Vi inviterer alle interesserte til å bli med oss på søndagene i Haugerudhallen. Nå jobber klubben for at vi også skal få en sandvolley-bane i idrettsparken, i nærheten av kunstgressbanen.

Spill 11 januar 600p.jpgHva det blir til med tid og stunder, vet vi ikke nå. I første omgang har vi satt i gang mosjonsspill innendørs, slik at vi kan lodde interessen. Vi starter med å skape en møteplass for dem som vil spille litt selv og være med og utvikle et volleyball-tilbud på Haugerud.

Tid:

Hver søndag kl. 15.45 til 17.30. Møt opp noen minutter tidligere slik at vi er ferdig skiftet til klokka halv seks. Noen søndager kolliderer volleyballtidene med håndball- eller innebandykamper i hallen. Da må vi avlyse.

Det finnes en egen Facebook-gruppe som holder deg orientert: https://www.facebook.com/groups/830471263667790/?fref=ts Meld deg på der, så får du vite hva som skjer.

Sted:

Haugerudhallen, den høyre inngangen når man står og ser mot inngangene. Ytterdøra er normalt låst på søndagene for å unngå renn i korridorene. Vi kommer ut og sjekker om noen venter utenfor på starten av hver treningsøkt.

Utstyr:

Det er ingen krav til utstyr. Alle må ha en form for innesko, evt. spille barbent eller i strømper. Bruk gjerne lett treningstøy, det blir varmt i hallen, og en drikkeflaske har de fleste med seg.

Hvem:

Alle som har lyst til å spille mosjons-volleyball! Aldersgrense: Man må være fylt 16 år. Etter hvert kan det bli aktuelt å starte et eget tilbud for barn under 16 år, men i første omgang er dette et tilbud til voksne.

Spill 11 januar - 3 - 600p.jpgOpplegg:

Etter å ha prøvd oss litt fram de første ukene, vil vi nå organisere treningsøktene slik:

  • Inndeling i to grupper, som spiller på hver sin bane.
  • På den ene banen deltar de som har spilt en del, som kan det mest grunnleggende av teknikk og taktikk og som vil spille med «litt alvor».
  • På den andre banen spiller de som er nybegynnere og som har lyst til å lære underveis.
  • Deltakerne velger selv hvor de vil delta.
  • Blir det færre eller flere spillere enn det som passer på to baner, justerer vi opplegget.

Hva koster det?

Vi tar en lav deltakeravgift på 500 kroner for 2016, som inkluderer medlemskontingenten på 300 kroner til Haugerud IF. Det kommer krav fra klubben på avgiften etter at man har meldt seg inn som medlem.

For å melde seg som medlem i volleyballen, klikk her. Kryss av for «Aktivt medlem» og skriv «Volleyball» helt nederst på skjemaet.

Kontaktpersoner:

Aleksandra Peek, mobil 968 40 927 og e-post Apwonderwall@gmail.com