Vi må vakne – dei kjem!

Noe sier oss at feriestunden fremdeles satt godt i hos begge lags spillere til denne kampen. Ikke unaturlig da trening i jul og nyttårsfeiring for hjemmelaget utgikk med lave knebøy. Når vi i tillegg ofret tre spillere for en hel kamp rett før denne, ja da måtte det bli tungt ut på der.

Serie 3.Div: Haugerud – OSI :: 2-2 (1-0, 0-2, 1-0)
Målene våre: 1-0 Sara (Maria), 2-2 Linn (Siren)

Vi fikk maks dårlig oppladning til kamp der alt av utstyr og annet ikke var på plass eller tilgjengelig med en gang.
Det må klubben og vi i staben ta på oss. Vi beklager også til OSI for å ikke ha ett bedre opplegg klart.

Dette til tross er vi klare når kampen starter, men hele perioden bærer preg av det som allerede er nevnt. Til hell og lykke for oss gjelder det begge lag – omgangen florerer av dårlig pass og valg. Vi er noe heldige som setter ett mål på brudd gjennom Sara på pass fra Jensen nær slutten av omgangen. Noe mer er det ikke å skrive om denne…

Vi benytter pausen godt føler vi, og maner til samme gamle mantra om å se opp og gjøre enkle valg. Vi velger det motsatte og nå har OSI om ikke våknet – fått ett øye på gløtt. Det er de som kjører kampen nå og vi ser ut som «lost in space»  til tider i egen sone. Bortelaget scorer både ett og to før hese-Fredrik hyler. Det er klart for noen endringer her.

linn_stort

Med kun 8 utespillere på plass er det grenser på hva man kan endre. Men vi tweaker det litt og prøver å løfte laget ut av egen sone litt mer. Nå må vi bokstavelig stå opp – og vi gjør det. Det er nå hjemmelaget som kjører kampen og vi scorer også en meget flott mål som er spill på den måten vi ønsker. Linn får æren av å denge inn utligningen etter pass fra Siren. Men her skal hele rekka på banen ha ros for bevegelse og pasninger. Så kun noen minutter etterpå får vi overtall etter spill med høy kølle, vi prøver oss flere ganger med skudd og rull –  men igjen er OSI ute og matcher oss. Vi klarer ikke å utnytte denne fordelen. Vi kjører på videre – men i en jevn kamp var det vel bare rettferdig at vi ikke scoret ett til.

For OSI, som vanlig, gir aldri opp og fortjente noe ut av denne de og – så deling av poengene var nok greit.

Vi ønsker OSI, dommere og opptil flere på tribben takk for kampen og lykke til videre.

Se også referat fra 3.divisjons-kampen mot Holmlia

–          Coaches