Vi søker deltakere til neste Unge ledere-kurs

Nå inviterer vi ungdom til å søke på neste runde av Unge ledere-kurs for Haugerud og Trosterud. Kurset er for ungdommer i alderen 16-24 år. Vi er ute etter å høre fra deg som vil utvikle deg, lære om deg selv og samfunnet rundt deg, og bidra til et bedre ungdomsmiljø.

Første kursrunde ble gjennomført fra høsten 2018 til våren 2019. Kurset ble avsluttet med at de unge lederne planla og gjennomførte en fotballturnering og grillfest for ungdom på Haugerudbanen 1. september. Der kunne deltakerne praktisere noe av det de har lært det siste året. Resultatet ble kjempebra!

Nå er vi ute etter deltakere til et nytt kurs-år. Du ser bilde av forrige års deltakere til høyre her. Bildet er tatt på helgekurset de hadde på Sørmarka konferansehotell sør for Oslo. Dette er en av de sju-åtte samlingene som deltakerne er med på i løpet av et år.

Du kan melde deg som interessert ved å klikke her. Fyll ut skjemaet som kommer opp, og så vil du høre fra oss.

De fleste samlingene er på kveldstid på ukedager, cirka én gang pr. måned fra oktober 2019 til mai/juni 2019. Vi samles rundt kl. 17 og starter alltid med et måltid sammen. Deretter er det en kursøkt med foredrag, øvelser, aktiviteter og diskusjoner. Noen ganger møtes vi på Haugerud/Trosterud, andre ganger på ulike steder i Oslo, bl.a. hos Oslo idrettskrets som er vår samarbeidspartner i dette opplegget.

Hver samling har et tema som omhandler sider av det å være en ung leder og rollemodell på Haugerud og Trosterud: Trygghet og selvtillit, inkludering, ledelse av grupper og aktiviteter, planlegging av arrangementer, hva er en leder og hva er en rollemodell, sosiale medier, jobbsøking, frivillig arbeid, presentasjonsteknikk og kommunikasjon.

Alt er gratis. Kurset betales av Bydel Alna og er et bidrag til Områdeløft Trosterud Haugerud.

Du får mye igjen for å delta! Personlig utvikling. Lære noe du får nytte av resten av livet. Et kursbevis som du kan bruke når du skal bygge en CV og søke på jobber.

De som tar dette kurset, blir foretrukket til jobber og oppgaver som Haugerud IF har.

Her kan du laste ned og skrive ut invitasjonen til Unge ledere 2019-2020