Znellingens sinnzyke zorro

Anders Snellingen ble dagens mann med hele ni poeng mot sjanseløse Halden.

1. div. øst menn: Haugerud – Halden 14 – 6

Ny lørdag og nye muligheter. Vi stilte faktisk to hele rekker idag! Siden nesten-uhellet mot Horten har Folgerø og Filip kommet inn, mens Borgen og Heen manglet.

Kampen hadde jeg egentlig gjort en del forberedelser til, men det viste seg å være unødvendig. Vi kjører over ett tynt besatt Halden hele matchen og ja gjør en helt grei innsats . Må skryte av gode gamle Folgerø som legger ned en voldsom innsats uansett om laget heter Halden, Brumunddal, Slevik eller Tunet. Scorer noen mål gjør han også! Fantastisk Marius.

De som vil se litt magi får spole litt i videoen vår eminente mediasjef Hovi har lagt ut. Anders gjør hva han vil utpå der. Jeg har sett mange zorro-scoringer for motstanderen i Haugerudhallen (ja Runar og Anders har herja med oss før), men den ene zorroscoringen han hadde igår er det sykeste jeg har sett. Han gjør ikke mindre enn ni poeng heller.
Mathias viser ekstrem fart de gangene han skrur opp, og Filip fordeler baller fra de trangeste situasjoner. Christer viser ett enormt overblikk, og med litt mer effektive lagkamerater, hadde han kanskje vært i nærheten av assisttoppen. Greit gjennomført kamp mot et veldig hyggelig Haldenlag.

Hiffen som å se Sandefjord.

Coach Kevz

znellingen.jpg