Barnedans

Barnedans høsten 2022

Barnedans 4-6 år (åpent nivå)
Hovedformålet er å lære barna rytme og koordinasjon, samt at de får uttrykke musikk- og danseglede. Barnet får også trent på konsentrasjon og samarbeidsevne. Vi tar hensyn til barnas nivå, slik at de kan utvikle seg. Passer for både gutter og jenter.
Foreldre/foresatte venter utenfor mens barna har time, siden dette gir mest ro for barn og instruktører. Det betyr at barna må være såpass «modne» at de kan delta selv om foreldrene ikke er i samme rom.
Oppstart: onsdag 7. september kl. 17.00-17.45
Varighet: 11 onsdager til og med 23. november, ingen timer i høstferien
Sted: Trimrom i Haugerudhallen (venstre inngang A og ned trappa)
Pris: kr 600 + kr 300 (kr 300 er den årlige medlemskontingenten til Haugerud IF)
Klær: løst og ledig tøy. Kun innesko er tillatt. Ta gjerne med drikkeflaske.
Instruktør: Marthe klikk her for mer info om henne
Påmelding: klikk her for påmelding
Vi tar forbehold om endringer. Begrenset antall plasser.
Kun påmeldte deltagere med betalt avgift kan bli med å danse. Påmelding gjelder kun via nettsidene under hver gren. Spørsmål om dansekursene kan rettes til dans@haugerudif.no eller til Laila Svendsen på mobil 93 48 46 60.