Betingelser og trivselsregler Dans

Viktig å lese før påmelding: (lenke til påmeldingsskjemaet ligger nederst på siden)

Påmeldingen til dansekurs er bindende, og avgiften er ikke-refunderbar. De som melder seg på og ikke betaler eller ikke møter opp, blir strøket. Det er vanligvis flere som venter på plass, og da prioriterer vi disse.

Vær nøye med utfylling av kontaktinfo. Vi kommunisere hele tiden på e-post og sms. Derfor er det nødvendig at du oppgir en e-postadresse som du åpner daglig. Du har til enhver tid ansvar for at Haugerud IF har korrekt e-post og mobilnummer vi kan nå deg/dere på. Send eventuelle endringer til dans@haugerudif.no

Faktura sendes på e-post rett etter påmelding, og påminnelse om kursstart kommer rett før første kursdag. Kun betalt avgift gir rett til å delta på dansekurs. Hvis du ikke har mottatt faktura fra oss, så sjekk spamfilter. OBS: Man kan ofte ikke se alle e-poster som har havnet i søppelpost på mobiltelefon eller nettbrett.

Vi har begrenset plass på våre dansekurs, og noen av kursene blir fort fulle, så meld deg på tidlig for å sikre deg plass!

Vi er opptatt av at alle dansere skal få et godt utbytte av timene, lære dans og samarbeid og oppleve trivsel med de andre i gruppen. Derfor er det viktig at man kommer presis til hver time, møter opp hver gang det er trening og oppfører seg bra. Skulle det vise seg at noen forstyrrer eller er til hinder for undervisningen, kan vi se oss nødt til å be han/henne gå ut av timen.

Instruktøren har opprop ved starten av hvert parti. Dette gjør at alle dansere blir «sett» og hørt fra starten av. Instruktørene blir også kjent med deltagerne på denne måten.

Foreldre venter utenfor danserommet mens barna har time, siden dette gir mest ro for barn og instruktører. Det betyr at barna må være såpass modne at de kan delta selv om foreldre/foresatte ikke er i samme rom.

Hver enkelt må ta ansvar for egne verdisaker og klær. Husk å ta med verdisaker inn i salen. Haugerud IF tar ikke ansvar for eventuelle tap.

Vi har fokus på dans og læring, og da passer det ikke med tyggegummi eller annet godteri i timen. Bruk av mobil eller kamera er ikke tillatt i undervisningssalen.

Vi følger de til enhver tid gjeldende smittevernregler. Mer info om dette kan leses her:

Videre til påmelding, klikk her.