Bli med på barnetrimmen: Idrettslek og lek i vann

-  Nå starter den populære barnetrimmen igjen! På mandager som vanlig, og på Haukåsen skole som vanlig. Denne høsten har vi fire partier fordelt fra 3-åringer og opp til 10-åringer. Først idrettslek i gymsalen, deretter vannlek i svømmebassenget. Vær tidlig ute med påmelding, sier leder for Trimgruppa I Haugerud IF, Helene Heger Voldner.

Det er flere tusen barn på Haugerud og Trosterud som har startet sin idrettskarriere, stor eller liten, på barnetrimmen på Haukåsen skole. Dette har vært et fast tilbud på mandager i veldig mange år. – Målet med tilbudet er å la barn kjenne på gleden ved å være i aktivitet, bli kjent med sin egen kropp og utvikle motorikken. Oppstart høsten 2019: Mandag 2. september. Påmelding via hjemmesidene nedenfor eller ved oppmøte på treningene.

Helene sier at det som nok lokker mest, å få lov å leke i vannet en gang i uka. – Bassenget på Haukåsen skole er varmt og behagelig, foreldrene er sammen med barna i bassenget, og noen ganger har vi svømmeinstruktører som gjør at barna får prøve sine første svømmetak, forteller Helene.

Deltakerne fordeles på fire partier etter alder. De yngste, dvs. 3- og 4-åringene, starter kl. 17.00 mens det eldste partiet, 7-10-åringene starter kl. 19.00 i gymsalen.

Les mer om trimtilbudet og se bilder av aktiviteten her.

Her er påmeldingsskjema for barnetrimmen.