Påmeldingsside barnetrimmen på Haukåsen skole

Her melder man seg på til barnetrimmen på Haukåsen skolen. Ett skjema for hvert barn om man skal melde på flere.

Innmelding Barnetrimmen i Haugerud IF H2018

• Vi ber om at vårt barn blir registrert som deltaker på barnetrimmen på Haukåsen skole på mandager. Dette blir samtidig en innmelding som medlem i Haugerud IF. Feltene som er merket med stjerne (*), MÅ fylles inn. Vi ber om kontaktopplysningene for å gjøre det lettere for oss å kunne informere deltakere og foresatte.
  • Jeg er innforstått med deltakeravgiften for barnetrimmen og at den må betales i rett tid. Avgiften inkluderer medlemskontingenten til klubben på kr. 300 pr. kalenderår. Jeg samtykker i at mitt eller mitt barns fornavn/etternavn og bilde kan brukes på nettsidene og i trykksaker til Haugerud IF, og at opplysningene utfylt her kan registreres elektronisk i registrene som klubben bruker. Når alle felt er fylt ut, trykk på "Send inn" nedenfor.