Påmeldingsside barnetrimmen på Haukåsen skole

Her melder man seg på til barnetrimmen på Haukåsen skolen. Ett skjema for hvert barn om man skal melde på flere. FØRSTE, ANDRE OG TREDJE PARTI ER DESSVERRE FULLT HØSTEN 2019!

Innmelding Barnetrimmen i Haugerud IF Høsten 2019

• Vi ber om at vårt barn blir registrert som deltaker på barnetrimmen på Haukåsen skole på mandager. Dette blir samtidig en innmelding som medlem i Haugerud IF. Feltene som er merket med stjerne (*), MÅ fylles inn. Vi ber om kontaktopplysningene for å gjøre det lettere for oss å kunne informere deltakere og foresatte.
  • Jeg er innforstått med deltakeravgiften for barnetrimmen er 1100 kr per halvår og at den må betales i rett tid. Avgiften inkluderer ikke medlemskontingenten til klubben på kr. 300 pr. kalenderår. Jeg samtykker i at mitt eller mitt barns fornavn/etternavn og bilde kan brukes på nettsidene og i trykksaker til Haugerud IF, og at opplysningene utfylt her kan registreres elektronisk i registrene som klubben bruker. Når alle felt er fylt ut, trykk på "Send inn" nedenfor.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.