Info om dans ute og inne sommer 2020

Beskrivelser av dansekurs

Ballett (åpen klasse) 6-9 år inne i Haugerud Frivilligsentral, mandager kl 17.00-17.45; siste gang 22. juni:
En åpen ballett-klasse for de som savner å trene ballet i disse tider, for nybegynnere/litt øvet. Vi kommer til å ha de kjente tekniske ISTD-øvelsene og nye og morsomme danser, som tilpasses gruppen. Krever påmelding i forkant, begrenset antall plasser. Først til mølla gjelder. KUN 2 PLASSER IGJEN. Påmelding ved å trykke her: Påmelding dans inne sommer 2020

Hip hop (åpen klasse) 10-15 år ute ved Haugerud fotballbane, tirsdager kl 17.30-18.30; siste gang 23. juni
Hip hop er en dansestil som har opprinnelse fra hip hop-trenden som oppstod på 70-tallet i USA. Den danses for det meste til hip hop-musikk og er basert på det estetisk kule. Dansekurset er for nybegynnere/litt øvet og tilpasses gruppen. Alle deltagere blir registrert med navn og mobilnummer grunnet smittevernregler.

Jazz (åpen klasse) 10-15 år inne i Haugerud Frivilligsentral, mandager kl 18-19; siste gang 22. juni:
Jazz er en sammensmeltning av ballett og afroamerikansk musikk og dansestil. Ofte forbindes den med musikaler og commercial dans. Dansetimen er for alle nivåer og tilpasses gruppen. Krever påmelding i forkant, begrenset antall plasser. Først til mølla gjelder. Påmelding ved å trykke her: Påmelding dans inne sommer 2020

Linedance (nybegynner) ute ved Haugerud fotballbane, onsdager kl 18-19; siste gang 24. juni
Vi danser på rekke og går gjennom alle trinnene i forkant, slik at dansen blir enkel å lære. Kom gjerne alene, eller med venn eller kjæreste. Timen passer like godt til menn som til kvinner. Vi danser til alle typer musikk som pop, latin, country&western, swing, rock and roll osv.  You can walk it – you can dance it – LINEDANCE  Alle deltagere blir registrert med navn og mobilnummer grunnet smittevernregler.

Zumba (åpen klasse) ute ved Haugerud fotballbane, mandager og onsdager kl 19-20; siste ganger 22. og 24. juni
Vi danser sang for sang etter latinamerikansk musikk. Du hermer etter instruktøren så godt du kan. Trinnene blir ikke vist i forkant, slik som man gjør på Linedance. Ta på løse, ledige klær og gode sko og bli med på en aktivitet som får deg både til å svette og smile! Zumba passer for voksne uansett bakgrunn, fysisk form eller tidligere erfaring. Alle deltagere blir registrert med navn og mobilnummer grunnet smittevernregler.

Spørsmål? E-post til dans@haugerudif.no eller sms til 93 48 46 60.
Følg oss på Instagram: #haugerud_if_dans