Innmelding innebandy

For å bli medlem i Haugerud Innebandy fyller du ut i boksene nedenfor. Les betingelsene før du fyller ut skjemaet. Når du har fylt ut, klikker du på "Send inn".

Jeg bekrefter med dette at jeg/mitt barn vil bli medlem i Haugerud IF Innebandy. Feltene som er merket med stjerne (*), MÅ fylles inn. Fyll gjerne inn alle felter. Det gjør det lettere for oss å kunne informere medlemmer og foresatte. Spillere fra 18 år og oppover legger inn sine egne opplysninger der hvor det står foresatte på slutten av skjemaet.

Ja, vi har lest informasjonen om hva medlemskap i Haugerud Innebandy betyr og er innforstått med at kontingenter og avgifter må betales i rett tid for at barnet/jeg skal kunne spille kamper og trene.

Jeg samtykker til at mitt/mitt barns bilde kan brukes på nettsidene og i trykksaker til Haugerud IF, i tråd med klubbens regler for publisering av bilder. Jeg godtar at opplysningene utfylt her kan registreres elektronisk i klubbens medlemsregister og i Bandyforbundets spillerregister.

Innmelding Haugerud IF Innebandy

• Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.