Instruktører i dans i Haugerud IF våren 2019

Anne Marthe Melberg:  Barneballett
Anne Marthe går nå sitt første år på Norges dansehøyskole. Der tar hun en bachelorgrad i moderne- og samtidsdans med pedagogikk. Tidligere har hun erfaring med ballett, jazz, moderne, og contemporary.  Hun kommer fra Thor Heyerdahl videregående skole i Larvik hvor hun gikk på danselinjen. I Vestfold danset/assisterte hun på Spotlight Dansestudio (Kompaniet). Her tok hun balletteksamener i både Royal Academy of Dance (RAD) og ISDT Imperial Classical Ballet opp til Intermediate. Gjennom Spotlight fikk hun også erfaring med å undervise i barnedans i aldergruppen 3-4 år og 5-7 år. I tillegg har hun erfaring i Vaganova-undervisning fra Høyskolen. Hun er opptatt av at barna skal kjenne mestringsfølelse, at alle skal føle seg trygge i timen og ha det gøy med ballett.

Sara Luna P. Sandanger: Lek, bevegelse og rytme/enkle dansetrinn
Sara går på danselinja på Edvard Munch videregående skole med fordypning i streetdance. Hun har vært instruktør hos Haugerud Idrettsforening siden 2017 og tatt instruktørkurs hos Norges Danseforbund. Hun er glad i å jobbe med barn, er storesøster og har mye erfaring som barnevakt. Lek, bevegelse og rytme-kurset holdes sammen med Celine, og de er opptatte av at barna ikke bare skal kunne lære dans, men også kunne ha det gøy og kjenne både mestring og en følelse av at de tilhører noe stort og morsomt sammen med andre barn.

Celine Therese Stokke: Lek, bevegelse og rytme/enkle dansetrinn
Celine har danset siden hun var 4 år. Hun har gått på Dansehuset, Schous og Bårdar. Hun går nå tredje året på danselinja på Edvard Munch videregående skole, hvor hun trener ballett, jazz, moderne, hiphop, popping, house og break. Gjennom Haugerud IF har hun deltatt på instruktørkurs hos Norges Danseforbund. Celine har undervist i barnedans på Haugerud IF siden 2017, og finner mye glede i dette. Hun er opptatt av at alle barn skal føle mestring og trygghet i timen, samt få et godt første møte med danseverden.

Onyeka Chinaeze Okolo: Hip hop for barn 6-10 år
Onyeka har danset siden hun var 11 år gammel. Hun har gått toppidrett med dans på Bjerke videregående skole. Onyeka har vært danseinstruktør for barn på Furuset, og siden høsten 2018 har hun også undervist barnedans gjennom Haugerud IF. Hun danser mest hip hop og har undervist i hip hop tidligere. I tillegg danser hun i en dansegruppe som har vært bakgrunnsdansere for en MGPjr-artist sommeren 2017. Onyeka ønsker at alle skal føle seg velkommen og ha det gøy på dans.

Mimmi Huang: Hip hop for junior/ungdom 10-14 år
Mimmi har danset i 9 år, primært sammen med dansegruppen TK-crew fra Trosterud-klubben. Med TK-crew har Mimmi blant annet opptrådd på Yongwood, kongeparets 25-års jubileum, UKM og på flere ungdomsklubber. Dansestilen hun er mest erfaren med er hip-hop, men kan også dancehall og house. På Bjerke videregående skole hadde hun toppidrett dans, hvor hun fikk utfordret seg selv med moderne dans og jazz. Hun har funnet glede i dans gjennom treninger som utfordrer henne og utveksler mestringsfølelse. Hun underviser med et sterkt fokus på dette og danserne i sentrum. Hun har jobbet 4 år som instruktør for barn og ungdom, og startet å undervise på Haugerud IF for 3 år siden.

Frida Kristine Greiner: Hip hop for junior/ungdom 10-14 år
Frida har danset siden hun var 3-4 år og i de siste ni årene har hun danset i dansegruppen TK-crew fra Trosterud-klubben. Hun går nå siste året på Edvard Munch videregående skole på danselinja. Dansestilen hun er mest erfaren med er hip-hop, men hun har også lært seg stiler som dancehall, house, popping, break, jazz, moderne og ballett. Hun har funnet glede i dans gjennom treninger som utfordrer henne og utveksler mestringsfølelse. Hun underviser med et sterkt fokus på dette og med danserne i sentrum. Hun har jobbet omtrent 4 år som instruktør for barn og ungdom.

Hilda Kiss: Linedance
Hilda har vært linedance-instruktør siden 2009, begynte på Kom og Dans (KOD) Oslo. Tar ofte eksterne oppdrag til julebord, utdrikningslag, bursdag og andre eventer. Har holdt kurs i linedance på KOD Langhus og på treningssenteret der hun jobbet de siste 5 årene (STOLT Trening) som gruppetreningsinstruktør i spinn, styrke, mage/rygg og Zumba. Sertifisert Zumba-instruktør siden 2011, har flere grupper i uka bla på Høyskolen i Oslo. Linedance er gøy og er for alle!

Laila Svendsen: Zumba og Dancesation
Utdannet gruppetreningsinstruktør fra Norges Idrettshøgskole, lisensiert Zumba-instruktør siden 2011 og Masala Bhangra-instruktør (indisk dans) siden 2012, Linedance- og Dancesation-kurs fra Norges Danseforbund. Har tatt mange salsa-kurs, lært grunntrinn og teknikker i samba og cha cha cha, samt undervist i Zumba, Bollywood/Bhangra i Haugerud IF siden 2012 og Linedance siden 2017. Jobber også som instruktør på SATS i Zumba og cardio- og core-timer. Vil at alle deltagere skal slippe seg løs i dansen og nyte musikken og bevegelsene og kjenne danseglede.

Amisha Kumra: Bollywood/Bhangra
Amisha har danset siden hun var 3 år og går på danselinja på Edvard Munch videregående skole nå. Hun har tidligere gått på Xray-kulturhus, Quickstyle studio og Bårdar og jobber som koreograf og utøvende danser. Bakgrunnen hennes i indisk dans er Bollywood, Kathak (indisk tempeldans) og Bhangra (nord-indisk folkedans). Indisk dans og kultur er en stor del av livet hennes. Hun elsker å dele danseglede og kunnskapen sin med elever. Hun har også opptrådt som koreografert for bryllup i India, Bollywood Festivalen 2016, 2017 og 2018 og med artisten Ila Arun fra India.
I tillegg har hun opptrådt med artister som Karpe Diem, Julie Bergan og Mads Hansen. Hun jobber som danser på det norske teateret i stykket «Utafor» og har vært med i «På tå hev 2017» på Den norske opera og ballett. På Edvard Munch har hun undervisning i hip hop, popping, house, break, jazz, ballett og moderne. Hun er opptatt av at alle skal kose seg, og hun setter opp timene slik at det blir en god balanse mellom utfordringer og mestringsfølelse.