Kalender for aktiviteter det kommende halvåret

Om få dager vil vi som bor på Trosterud og Haugerud finne en aktivitetskalender i postkassa. Der kan du lese hva som finnes av kulturtilbud og fritidsaktiviteter i området vårt det kommende halvåret. Kalenderen er et samarbeidsprosjekt mellom Bydel Alna og det nye Samarbeidsrådet.

Den nye kalenderen skal gjøre det enklere å orientere seg i alle tilbudene i nærmiljøet. Lindeberg har allerede hatt slike kalendere, og nå kopierer vi ideen også her på Trosterud og Haugerud.

Kalenderen finnes i en papirversjon som nå blir delt ut i postkassene fra Larsbråtveien og bort til Trosterud T-banestasjon.

Den kan også lastes ned i en pdf-versjon; – klikk her.

Det er mange flere foreninger og tilbud enn du tror, ikke bare i antall, men også i bredde: Trim, bruktmarked, ungdomsklubb, konserter, gudstjenester,  sjakk, judo, fotoutstilling,  samtalegruppe, superXdag, senioraktiviteter, språkkurs, innebandykamper, åpen hall for ungdom, capoeira, dans, musikk-kafé og mye mer. Noe er faste aktiviteter som går gjennom hele halvåret.

I kalenderen finner du informasjon om noen av foreningene som har bidratt mest til kalenderen, bl.a. Haugerud menighet, Trosterudklubben, seniorsenteret, Haugerud IF, Frivilligsentralen og Trosterudvillaen. videre finner du en presentasjon av både det kommende Områdeløftet for Trosterud/Haugerud og det nye Samarbeidsrådet som er opprettet.