Påmelding til barnetrimmen første halvår 2021

Påmelding Barnetrimmen i Haugerud IF - Våren 2021

• Vi ber om at vårt barn blir registrert som deltaker på barnetrimmen på Haukåsen skole på mandager. Dette blir samtidig en innmelding som medlem i Haugerud IF. Feltene som er merket med stjerne (*), MÅ fylles inn. Vi ber om kontaktopplysningene for å gjøre det lettere for oss å kunne informere deltakere og foresatte.
  • Jeg er innforstått med deltakeravgiften for barnetrimmen er 800 på mandager og 500 på onsdager og at den betales ved starten av hvert kurs. I tillegg kommer medlemskontingenten til klubben på kr. 300 pr. kalenderår. Jeg er innforstått med at det er barnets foresatte som har har ansvar for barnet i svømmebassenget. Jeg samtykker i at mitt eller mitt barns fornavn/etternavn og bilde kan brukes på nettsidene og i trykksaker til Haugerud IF, og at opplysningene utfylt her kan registreres elektronisk i registrene som klubben bruker. Når alle felt er fylt ut, trykk på "I'm not a robot" og "Send inn" nedenfor.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.