Svømmekurs i sommerferien!

Svømmeklubben Speed tilbyr barn og ungdom i området vårt svømmekurs hele sommerferien, fra uke 27 til og med uke 31. Vi vet at mange av våre medlemmer og venner ønsker svømmeopplæring, men Haugerud IF har ikke slike kurs. Men nå åpner muligheten seg, takket være våre venner i Speed.

Sportsklubben Speed har gleden av å kunne tilby gratis svømmeopplæring for barn og ungdom! Alle kursene er betalt av Oslo Kommune. Dette er en fantastisk mulighet til å lære å svømme og ha det gøy i vann denne sommeren!

Kursene holdes i hele sommer på Sogn Bad, Nordvedt Bad (bildet), Holmlia Bad og Bøler Bad. Både Nordtvedt bad (på Kalbakken) og Bøler bad (buss 79) ligger fint til for oss fra Trosterud og Haugerud.
Kursene går over fem dager i en uke, fra mandag til fredag. Kursene har en varighet på 45-50 min. Her er oversikt over det som er tilgjengelig i de forskjellige bassengene:

Nordvedt Bad: Uke 27, 28, 29, 30 og 31
Bøler Bad: Uke 27 og 28

Sogn Bad: Uke 27, 28, 29 og 30
Holmlia Bad: Uke 29, 30 og 31

Her kan du lese mer om svømmekursene.

Påmelding gjør du her: https://www.tryggivann.no/

1. Gå til tryggivann.no
2. Logg inn med brukeren din hvis du har en bruker fra før. Hvis ikke lager du deg en
bruker oppe i høyre hjørne
3. Søk etter aktivitet på opplæringstype «Sommerkurs» som du finner under «Annet» og
klubb basert på ønsket sted.
4. Velg ønsket kurs, uke og riktig aldersgruppe
5. Klikk på «meld meg på»

Tilbudet er for barn og ungdom i aldersgruppen 6 til 19 år, og passer for alle uavhengig av nivå! Aldersinndeling:
● 6-9 år
● 10-13 år
● 14-19 år

Svømmeklubben Speed er en god samarbeidspartner av Haugerud IF. Gjennom flere år har de stilt med dyktige svømmeinstruktører på barnetrimmen som vi har på Haukåsen skole. Veldig hyggelig at de nå også kan tilby svømmekurs til barn og ungdom på Haugerud og Trosterud!