Turn på onsdager

Turnpartier på onsdager er et nytt tilbud fra barnetrimmen i Haugerud IF. Nå er det klart for påmelding av deltakere for vårhalvåret 2023. De første påmeldte får plass.

Turntilbudet arrangeres i gymsalen som ligger i bakkant av Haukåsen skole. Første gang blir onsdag 11. januar, og avslutning for våren blir 14. juni.

Det er ikke turn i vinterferien, i påskeferien eller på 17. mai.

Tider og aldersinndeling blir som foregående halvår:

Onsdager kl. 17.15 – 18.00: Barn 3 -4 år.

Onsdager kl. 18.00 – 18.45: Barn 5 – 7 år.

Aktiviteten blir ledet av to unge instruktører som har vokst opp her; Sammna Abbas og Salihedin Naoum.

Her melder du på barn til turnpartiene.

Alle deltakere betaler medlemskontingent i Haugerud IF: 300 kroner pr. år (bare én gang i året). I tillegg kommer turnavgiften: Kr. 800 pr. halvår.

Vi har ingen søskenmoderasjon, siden vi holder lave avgifter for alle. Om man har betalingsproblemer, kan man søke stipend fra Haugerud IF. Send en kort forespørsel til dag.endal@gmail.com

Deltakeravgiften må være betalt senest før tredje trimkveld for at påmeldingen skal gjelde. Etter denne datoen blir ledige plasser gitt til barn på venteliste. Vi har stor pågang av barn som vil være med. Alle som melder seg på, får beskjed pr. e-post om de har fått plass eller ikke.

Møt opp på det partiet der barnet er påmeldt, noen minutter før oppstart slik at barna er ferdig skiftet til vi skal starte. Partiene er korte og intense, så vi må bruke de minuttene vi har.

Barna bør ha lett treningstøy for innebruk og joggesko, samt drikkeflaske med vann.

Kontaktperson:

Harald Marius Svensen, Harald.Marius.Svensen@klp.no, mobil 930 90 994.

Her kan du finne mer informasjon til foresatte.